Onze Klanten geven
Winktel gemiddeld
een score van 8.2

Beoordeeld
8.2

Daar zijn we trots op!
10.000+ klanten recensies

Lexmark inktcartridges kopen

Filter op inktcartridge nummer of verklein je zoektocht door gebruik te maken van onze handige keuzehulp-module. Selecteer het merk en het model van je printer en klik op ‘Bekijk resultaten’.

Alle Lexmark cartridges per typenummer

Veelgestelde vragen (FAQ)

Originele Lexmark cartridges hebben een flinke voorsprong op huismerk cartridges, en dat is om goede redenen. We zetten hieronder enkele voordelen van originele Lexmark cartridges voor je op een rij:

 • Betrouwbaarheid en Kwaliteit: Als het om betrouwbaarheid en kwaliteit gaat, zijn originele Lexmark cartridges onverslaanbaar. Ze zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met Lexmark printers en zijn grondig getest om ervoor te zorgen dat ze altijd topprestaties leveren.
 • Duurzaamheid: Lexmark Corporate Cartridges zijn niet alleen krachtig in prestaties, maar ook vriendelijk voor het milieu. Ze zijn ontworpen met oog op maximale duurzaamheid. Bovendien draagt Lexmark bij aan het verminderen van afval met hun recyclingprogramma voor lege cartridges.
 • Vibrante Kleuren: Als je op zoek bent naar afdrukken met levendige kleuren en haarscherpe tekst, dan zit je goed met Lexmark. Dankzij hun geavanceerde toner- en inktformules krijg je altijd afdrukken die er indrukwekkend uitzien.
 • Compatibiliteit: Originele Lexmark cartridges zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met Lexmark printers. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte compatibiliteitsproblemen.
 • Garantie: Lexmark staat volledig achter de kwaliteit van hun originele cartridges, maar niet achter namaak of andere alternatieven. Zo komt het in de werkelijkheid dus vaak voor dat je garantie vervalt wanneer je gebruik maakt van niet originele Lexmark cartridges.
 • Ondersteuning: Als je ooit hulp nodig hebt bij het installeren of gebruiken van je cartridges, staat Lexmark voor je klaar. Ze bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je afdrukervaring haalt.

Dus, hoewel huismerk cartridges misschien goedkoper lijken, kunnen originele Lexmark cartridges je betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid, levendige kleuren, compatibiliteit, garantie en ondersteuning bieden. Het is de slimme keuze voor wie alleen het beste wil.

Zeker, Lexmark blinkt uit in duurzaamheid. Het bedrijf omarmt een duurzaamheidsbeleid dat gericht is op het verminderen van de milieu-impact van hun producten en activiteiten. Lexmark printers zijn doordacht ontworpen met duurzame imaging-componenten met een lange levensduur. Dit niet alleen om kostbare middelen te sparen, maar ook om afval te verminderen en de behoefte aan frequenter onderhoud te minimaliseren. Dit betekent dat je gedurende de levensduur van elk Lexmark-apparaat geld bespaart.

Milieuvriendelijke oplossingen

Daarnaast biedt Lexmark een scala aan milieuvriendelijke software en oplossingen. Neem bijvoorbeeld Cloud Print Management, een innovatie die papierloze workflows mogelijk maakt en de ecologische voetafdruk van printen verkleint. In september 2022 kondigde Lexmark met trots de introductie aan van CarbonNeutral® gecertificeerde printers en het Lexmark OnePrint abonnement. Hiermee geven ze klanten de kans om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, wat een grote stap is in de richting van milieubewust printen.

Met andere woorden, Lexmark omarmt duurzaamheid op alle fronten. Of het nu gaat om printers met lange levensduur, milieuvriendelijke softwareoplossingen zoals Cloud Print Management, of innovatieve initiatieven zoals CarbonNeutral® gecertificeerde printers en Lexmark OnePrint, Lexmark doet er alles aan om de impact van haar producten op het milieu te minimaliseren.

Bronnen: https://www.lexmark.com/en_us/about/sustainability.html | https://csr.lexmark.com/software-solutions.php | https://newsroom.lexmark.com/2022-09-29-Lexmark-Announces-CarbonNeutral-R-Certified-Printers-and-Lexmark-OnePrint-Subscription-Service | https://www.lexmark.com/nl_be/solutions/industry-solutions/insurance/lexmark-print-management.html | https://www.lexmark.com/nl_be/supply/2013/T630-T632-T634-High-Yield-Factory-Reconditioned-Print-Cartri | https://www.lexmark.com/nl_be/success-stories/lexmark-cloud-print-management.html

Bij Lexmark vind je een scala aan diverse printers, afgestemd op verschillende behoeften:

 • Laserprinters: Onze laserprinters zijn betrouwbaar en ontworpen om te presteren in elke werksetting, of je nu een klein bedrijf of een individuele gebruiker bent. Enkele voorbeelden zijn de Lexmark MS312dn, MS510dn, MS610de en CS310dn. Ze staan paraat om te printen waar en wanneer jij dat wilt.
 • Multifunctionele printers (MFP’s): Voor middelgrote en grote werkgroepen bieden we multifunctionele printers die kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen. Onze MFP’s, zoals de CX630 Series, MX530 Series en C792de, bieden geavanceerde functies zoals hoge productiviteit, verbeterde beveiliging en intuïtieve workflow-oplossingen.
 • Dot Matrix printers: Voor omgevingen met een hoge capaciteit leveren onze krachtige en robuuste dot matrix printers uitstekende prestaties. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar ook eenvoudig te ondersteunen. Enkele voorbeelden zijn de Lexmark Forms Printer 2580+ en de Lexmark 2591n+.
 • Inkjetprinters: Voor thuisgebruik en kleine kantoren hebben we inkjetprinters die garant staan voor levendige kleuren en scherpe tekst. De Lexmark CX517de en de Lexmark C2425dw zijn hier goede voorbeelden van.

In een notendop, Lexmark heeft voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar laserkracht, multifunctionele veelzijdigheid, robuuste dot matrix prestaties, of levendige inkjetkleuren.

Bij Lexmark vind je een gevarieerd aanbod aan cartridges die speciaal zijn ontworpen voor hun printers. Hier zijn enkele soorten cartridges die ze aanbieden:

 • Toner cartridges: Ontwikkeld voor zowel laserprinters als multifunctionele printers. Deze cartridges zitten boordevol tonerpoeder en garanderen haarscherpe tekst en levendige kleuren op je afdrukken.
 • Imaging units: Voor laserprinters en multifunctionele printers hebben ze imaging units beschikbaar. Deze units zijn verantwoordelijk voor het creëren van beelden en tekst op het papier, zodat elk detail perfect wordt vastgelegd.
 • Developer units: Deze zijn speciaal ontworpen voor Lexmark’s laserprinters en multifunctionele printers. Ze zorgen ervoor dat het tonerpoeder op de juiste manier op het papier wordt aangebracht, wat resulteert in hoogwaardige afdrukken.
 • Inktcartridges: Als je een inkjetprinter hebt, bieden ze inkt cartridges aan die gevuld zijn met hoogwaardige inkt. Hiermee bereik je levendige kleuren en scherpe tekst in je afdrukken.
 • Return Program-cartridges: Voor bepaalde Lexmark printers bieden ze een Return Program-cartridge aan. Deze unieke cartridges zijn gepatenteerd en gelicentieerd voor eenmalig gebruik. Ze stoppen met werken nadat een bepaalde hoeveelheid inkt of toner is gebruikt, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.

We zijn er voor je!

Voor elk vraagstuk op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:30.

Inkt voor alle Lexmark printers

Lexmark P-serie printers

Lexmark Pro printers

Lexmark S-serie printers

Lexmark X-serie printers

Lexmark Z-serie printers

Overige Lexmark printers

Terug naar series

De méést voordelige Lexmark cartridges van Nederland

Bij Winktel begrijpen we hoe belangrijk kostenbesparing bij het printen is. Daarom bieden wij de meest budgetvriendelijke inktcartridges voor Lexmark printers aan, en we garanderen de laagste prijs!

Dankzij onze geavanceerde dynamische prijsmodule kunnen we altijd de meest competitieve prijzen bieden. Hiermee verzekeren we niet alleen hoogwaardige inktcartridges die perfect compatibel zijn met jouw Lexmark printer, maar ook dat je nooit teveel betaalt.

Losse cartridges of complete sets beschikbaar

Of je nu op zoek bent naar individuele cartridges om aan jouw printbehoeften te voldoen, of je wilt een voorraad aanleggen voor onverwachte printopdrachten, bij ons ben je aan het juiste adres! Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie hoogwaardige Lexmark cartridges, en we bieden zelfs de mogelijkheid om een complete set cartridges in één keer aan te schaffen, en dat alles tegen de meest gunstige prijzen die je online zult vinden.

Of je nu af en toe afdrukt of regelmatig grote hoeveelheden documenten print, Winktel staat voor je klaar met de meest voordelige Lexmark cartridges op de markt. We nodigen je van harte uit om ons uitgebreide assortiment te ontdekken en vandaag nog te besparen.

Welke cartridge is geschikt voor jouw Lexmark printer?

Ontdek hoe eenvoudig het is om de ideale inktcartridges voor jouw Lexmark printer te vinden met behulp van onze handige cartridgekiezer! We hebben deze handige tool bijna op elke pagina van onze website geplaatst om je bij elke stap te begeleiden.

Hier is een korte uitleg over hoe het werkt:

 • Ga naar de cartridgekiezer: Je vindt deze gebruiksvriendelijke tool in de linkerbovenhoek van de pagina. Als je onze website op een kleiner scherm bekijkt, zoals op je smartphone, hoef je alleen maar een klein stukje naar beneden te scrollen of je kunt hier klikken om er direct naartoe te gaan.
 • Selecteer het merk van je printer: Klik op het dropdown-menu waar je het merk van je printer kunt kiezen. Zoek en selecteer ‘Lexmark’ in de lijst met beschikbare merken.
 • Kies het model van je printer: Nadat je het merk hebt gekozen, ga je verder naar het onderste dropdown-menu waar je het specifieke model van je Lexmark printer kunt selecteren. Blader door de lijst en kies het exacte model dat overeenkomt met jouw printer.
 • Klik op ‘Bekijk resultaten’: Zodra je het merk en model van je printer hebt aangegeven, hoef je alleen nog maar op de knop ‘Bekijk resultaten’ te klikken. Hiermee word je direct doorgestuurd naar ons volledige aanbod inktcartridges die perfect compatibel zijn met jouw specifieke Lexmark printermodel.

Met onze cartridgekiezer is het vinden van de juiste inktcartridges voor jouw Lexmark printer nog nooit zo eenvoudig geweest. We staan altijd klaar om je te ondersteunen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je assistentie nodig hebt.