Onze Klanten geven
Winktel gemiddeld
een score van 8.2

Beoordeeld
8.2

Daar zijn we trots op!
10.000+ klanten recensies

Brother inktcartridges kopen

Filter op serienummer of verklein je zoektocht door gebruik te maken van onze handige keuzehulp-module. Selecteer het merk en het model van je printer en klik op ‘Bekijk resultaten’.

Alle Brother series op een rij

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hier zijn de voordelen van het gebruik van originele Brother cartridges:

 • Optimale prestaties: Brother printers zijn ontworpen om het beste te werken met echte Brother inkt- en tonercartridges. Het gebruik van originele cartridges zorgt ervoor dat jouw printer optimaal presteert en hoogwaardige afdrukken produceert.
 • Betrouwbaarheid: Originele Brother cartridges worden geproduceerd volgens strenge normen, waardoor ze betrouwbaar zijn en minder kans op afdrukproblemen zoals lekkages of verstoppingen veroorzaken.
 • Duurzaamheid: Brother cartridges zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze op de lange termijn een kosteneffectieve keuze zijn.
 • Compatibiliteit: Brother cartridges zijn compatibel met een breed scala aan Brother printers, waardoor ze een handige keuze zijn voor degenen die een Brother printer bezitten.
 • Kwaliteit: Originele Brother cartridges zijn speciaal ontworpen voor Brother printers, wat zorgt voor hoogwaardige afdrukken met scherpe tekst en levendige kleuren.
 • Duurzaamheid: Brother biedt een recyclingprogramma voor hun cartridges, waardoor gebruikers gebruikte cartridges kunnen terugsturen voor recycling en afval kunnen verminderen.

Kortom, het gebruik van originele Brother cartridges zorgt voor optimale prestaties, betrouwbaarheid, duurzaamheid, compatibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Brother zorgt ervoor dat hun printers op verschillende manieren duurzaam zijn:

 • Voldoen aan wettelijke vereisten: Brother voldoet aan alle wettelijke vereisten en zorgt ervoor dat al hun producten duurzaam zijn en van hoge kwaliteit printen.
 • CSR-beheer: De Brother Groep hanteert CSR-beheer om superieure waarde te bieden en bij te dragen aan een duurzame samenleving.
 • Milieuvriendelijke functies: Brother-printers zijn voorzien van milieuvriendelijke functies die energieverbruik en papierafval verminderen, zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken en de tonerbesparingsmodus.
 • Milieuvriendelijke productie: Brother heeft meerdere malen de 5R-prijs ontvangen voor de productie van milieuvriendelijke printers.
 • Milieuprestaties: Brother werkt aan het verbeteren van de milieuprestaties van hun printers door de luchtstroom te veranderen en geluidsniveaus te verminderen.
 • Ontworpen voor duurzaamheid: De professionele afdrukreeks van Brother is ontworpen met het oog op duurzaamheid, met functies zoals een laag energieverbruik, milieuvriendelijke toner en recyclebare verpakking.

Bronnen: https://www.brother.is/about-brother/environment-and-sustainability | https://global.brother/en/sustainability | https://www.staples.com/Brother-any-eco-feature-inkjet-Printers/cat_CL167883/005mx-fl62n-5553t | https://thegoodshoppingguide.com/brand-directory/brother/ | https://sdgsstory.global.brother/e/customer/450/ | https://youtube.com/watch?v=Ohx22hWRUx0

Brother biedt een verscheidenheid aan printers om aan verschillende behoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de soorten printers die Brother aanbiedt:

 • All-in-one printers: Deze printers kunnen printen, scannen, kopiëren en soms faxen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel inkjet- als lasermodellen.
 • Laserprinters: Brother richt zich op laserprinters, die zijn ontworpen voor het afdrukken van grote hoeveelheden en snelle afdruksnelheden en hoge paginarendementen bieden.
 • Kleurenprinters: Brother biedt zowel inkjet- als laser kleurenprinters, ideaal voor het afdrukken van foto’s en andere kleurendocumenten.
 • Labelprinters: Brother biedt labelprinters die zijn ontworpen voor het afdrukken van labels voor verzending, organisatie en andere doeleinden.
 • Scanners: Brother biedt scanners waarmee documenten en afbeeldingen kunnen worden gescand en opgeslagen als digitale bestanden.

Samengevat biedt Brother all-in-one printers, laserprinters, kleurenprinters, labelprinters en scanners om aan verschillende behoeften te voldoen.

Brother biedt een verscheidenheid aan inktcartridges om aan verschillende printbehoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten inktcartridges die Brother aanbiedt:

 • Standaard inktcartridges: Deze worden vaak gebruikt in consumentengerichte Brother-printers en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, cyaan, magenta en geel. Ze zijn geschikt voor algemene afdrukken en dagelijks gebruik.
 • Hoog rendement inktcartridges: Deze cartridges bevatten meer inkt dan de standaardversies en zijn ontworpen om langer mee te gaan. Ze zijn ideaal voor gebruikers die regelmatig afdrukken en de kosten per pagina willen verlagen.
 • Super hoge rendement inktcartridges: Deze cartridges bevatten nog meer inkt dan de hoog rendement versies en zijn bedoeld voor zeer intensief gebruik. Ze zijn handig voor zakelijke gebruikers die grote volumes afdrukken.
 • Inktflessen voor inkttankprinters: Brother biedt ook inkttankprinters, waarbij je inkt kunt toevoegen met behulp van inktflessen. Deze flessen zijn een handige manier om de inkt bij te vullen en bieden over het algemeen een kosteneffectieve oplossing.
 • Tonercartridges voor laserprinters: Naast inktjetprinters biedt Brother ook laserprinters die gebruikmaken van tonercartridges. Deze cartridges zijn beschikbaar in verschillende tonerkleuren en zijn ideaal voor zakelijke afdrukken.

We zijn er voor je!

Voor elk vraagstuk op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:30.

Inkt voor alle Brother printers

Brother HL printers

Brother DCP printers

Brother Fax printers

Brother MFC printers

Terug naar series

Dé goedkoopste inktcartridges voor Brother printers

Bij Winktel begrijpen we hoe belangrijk het is om te besparen op printkosten, daarom bieden wij dé goedkoopste inktcartridges voor Brother printers aan. Dat is onze garantie.

Onze webshop is trots op het feit dat we altijd de laagste prijzen kunnen garanderen, dit is allemaal te danken aan onze geavanceerde dynamische repricermodule. Dit betekent dat je bij ons niet alleen hoogwaardige inktcartridges vindt die perfect passen bij je Brother printer, maar ook zeker kunt zijn dat je nooit teveel betaalt.

Zowel losse cartridges als bundels

Of je nu slechts één cartridge nodig hebt of een voorraad wilt aanleggen, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Ons assortiment zit bomvol Brother cartridges en de mogelijkheid om in één keer de gehele kleurenbundel te kopen tegen de scherpst mogelijke prijzen.

Dus of je nu af en toe afdrukt, of juist regelmatig grote hoeveelheden documenten print; Winktel heeft de betaalbaarste Brother cartridges die je online kunt vinden. Blader door ons assortiment en bespaar vandaag nog.

Vind inkt voor jouw Brother printer

Op onze website bieden we een handige keuzehulp configurator aan op vrijwel elke pagina, deze helpt je bij het vinden van de juiste inktcartridges voor jouw printer.

Hier is hoe het werkt:

 1. Navigeer naar de keuzehulp configurator: Deze bevindt zich hier in de linkerbovenhoek van de pagina. Op kleinere resoluties, zoals een iPhone, moet je een stukje naar beneden scrollen (of klik hier).
 2. Selecteer het merk van je printer: Klik op het dropdown-menu of het veld waar je het merk van je printer kunt selecteren. Kies ‘Brother’ uit de lijst van beschikbare merken.
 3. Selecteer het model van je printer: Na het kiezen van het merk, ga je verder naar het onderste dropdown-menu of veld waar je het specifieke model van je Brother printer kunt selecteren. Blader door de lijst en kies het juiste model dat overeenkomt met jouw printer.
 4. Klik op ‘Bekijk resultaten’: Nadat je het merk en het model van je printer hebt geselecteerd, klik je op de knop ‘Bekijk resultaten’. Dit zal je direct doorverwijzen naar ons gehele assortiment van inktcartridges die compatibel zijn met jouw specifieke Brother printermodel.

Met onze keuzehulp configurator is het vinden van de juiste inktcartridges voor jouw Brother printer snel én eenvoudig.