Onze Klanten geven
Winktel gemiddeld
een score van 8.2

Beoordeeld
8.2

Daar zijn we trots op!
10.000+ klanten recensies

Epson inktcartridges kopen

Filter op inktcartridge nummer of verklein je zoektocht door gebruik te maken van onze handige keuzehulp-module. Selecteer het merk en het model van je printer en klik op ‘Bekijk resultaten’.

Alle Epson inktcartridge series

Veelgestelde vragen (FAQ)

Originele Epson cartridges hebben een hele reeks voordelen vergeleken met andere inktpatronen:

 • Topkwaliteit: Originele Epson cartridges zijn speciaal ontworpen en uitvoerig getest om naadloos samen te werken met Epson printers. Dit garandeert de allerbeste afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Langdurige prestaties: Dankzij een ruimere hoeveelheid inkt gaan originele Epson cartridges langer mee dan alternatieve opties. Dit betekent minder vaak vervangen en meer afdrukken.
 • Gemoedsrust: Met Epson geniet je van garantie op hun printers. Deze garantie is niet meer geldig nadat de printer kuren krijgt na het gebruik van huismerk cartridges.
 • Naadloze compatibiliteit: Epson cartridges zijn perfect afgestemd op Epson printers. Alternatieve cartridges kunnen soms problemen veroorzaken, maar met de originele cartridges weet je zeker dat alles soepel verloopt.
 • Eenvoudig en handig: Het plaatsen en vervangen van originele Epson cartridges is een fluitje van een cent, omdat ze precies zijn ontworpen voor jouw Epson printer.

Hoewel andere cartridges misschien aantrekkelijk lijken vanwege de lagere prijs, bieden originele Epson cartridges duidelijke voordelen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, garantie, compatibiliteit en gebruiksgemak.

Epson zet zich in voor duurzaamheid en het milieu, en deze filosofie komt tot uiting in hun producten, waaronder printers. Epson printers zijn ontworpen om efficiënt, compact en nauwkeurig te zijn, met functies zoals de ECO-modus die het stroomverbruik met maar liefst 29% kan verminderen. Bovendien biedt Epson vervangbare onderdelen voor veel van hun producten, uitgebreide serviceplannen en een uitgebreid netwerk van lokale servicecentra. Daarnaast produceert Epson milieubewuste producten die de energie-efficiëntie van het productieproces en het product zelf verhogen.

Duurzaamheid Epson printers

Wat betreft de duurzaamheid van Epson printers, is er geen eenduidig antwoord, omdat dit afhangt van verschillende factoren zoals het gebruik, onderhoud en het model van de printer. Toch staan sommige Epson printermodellen bekend om hun duurzaamheid en energiezuinigheid, zoals de Epson Expression Home serie. Al met al laat Epson’s toewijding aan duurzaamheid en het milieu zien dat ze streven naar de productie van duurzame en milieuvriendelijke producten, waaronder printers.

Bronnen: https://epson.com/environmental-pursuit | https://www.epson.eu/en_EU/about/environment | https://corporate.epson/en/sustainability/environment/products/products.html | https://www.epson.nl/nl_NL/about/environment | https://www.inktweb.nl/blog/welke-printers-printen-eigenlijk-duurzaam/ | https://youtube.com/watch?v=TpO3XLkGwbg

Epson biedt een uitgebreide verscheidenheid aan printers voor diverse toepassingen, waaronder:

 • Inkjet printers: Ontworpen voor eenvoud, Epson inkjetprinters en all-in-ones zijn gemakkelijk te gebruiken, leveren fantastische resultaten en zijn ideaal voor alledaagse taken zoals hoogwaardig afdrukken, kopiëren en scannen, van foto’s tot huiswerkopdrachten.
 • EcoTank printers: Handige, cartridgevrije printers met grote inktreservoirs, draadloze connectiviteit en een ingebouwde scanner en kopieermachine, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor gezinnen.
 • Expression printers: Volledig uitgeruste, compacte en veelzijdige Expression printers en all-in-ones voor het hele gezin, met compatibiliteit voor zowel Windows als Mac.
 • Fotoprinters: Epson fotoprinters bieden een breed kleurengamma en verbeterde zwart-wit fotoafdrukken die geschikt zijn voor verschillende papierafwerkingen en randloos printen, dit alles in een compact ontwerp.
 • Labelprinters: Epson labelprinters zijn ideaal voor thuis- of kantoororganisatie, met functies zoals gebruiksvriendelijke software en een verscheidenheid aan labelformaten en materialen.
 • Professionele imaging printers: Epson professionele imaging printers zijn ontworpen voor fotografen en kunstenaars die de hoogste kwaliteit afdrukken eisen, met functies zoals hoge-resolutie afdrukken, een breed kleurengamma en geavanceerde mediaverwerking.
 • Impact printers: Epson impactprinters zijn ideaal voor bedrijven die snel en betrouwbaar bonnen, facturen en andere documenten moeten afdrukken.
 • Laser printers: Epson laserprinters zijn ontworpen voor bedrijven die snel en hoogwaardig afdrukken nodig hebben, met functies zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken en draadloze connectiviteit.

Epson heeft verschillende soorten inktcartridges voor hun printers, waaronder:

 • Standaard cartridges: Dit zijn de reguliere cartridges die bij de meeste Epson printers worden geleverd. Ze zijn ontworpen voor gematigde printbehoeften en bieden een lagere kostprijs per pagina dan high yield cartridges.
 • High yield/XL cartridges: Deze cartridges zijn groter dan standaard cartridges en zijn bedoeld voor afdrukken in grote hoeveelheden. Ze bieden een lagere kostprijs per pagina dan standaard cartridges en hoeven minder vaak te worden vervangen.
 • Individuele inktcartridges: Epson printers gebruiken individuele inktcartridges, wat betekent dat elke cartridge is gevuld met een specifieke inktkleur. Dit in tegenstelling tot HP’s tricolor cartridges die drie inktkleuren in één cartridge bevatten. De meeste printers hebben een set zwarte, cyaan, magenta en gele cartridges nodig, maar als je een fotoprinter hebt, heb je mogelijk extra cartridges nodig, zoals lichtcyaan of lichtmagenta.
 • DURABrite inktcartridges: Epson DURABrite inktcartridges zijn ontworpen voor hoogwaardige tekst- en grafische afdrukken. Ze zijn op pigment gebaseerd, wat betekent dat ze waterbestendig en veegvast zijn.
 • Claria Photo HD cartridges: Epson Claria Photo HD cartridges zijn bedoeld voor amateurfotoprinting. Ze bevatten voornamelijk op dye gebaseerde inkt en bieden levendige kleuren en scherpe details.

We zijn er voor je!

Voor elk vraagstuk op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:30.

Inkt voor alle Epson printers

Epson EcoTank printers

Epson Expression printers

Epson Stylus printers

Epson SureColor printers

Epson WorkForce printers

Overige Epson printers

Terug naar series

Dé goedkoopste Epson cartridges van Nederland

Bij Winktel begrijpen we het belang van kostenbesparing bij het afdrukken, daarom bieden wij de meest budgetvriendelijke inktcartridges voor Epson printers aan. De laagste prijs gegarandeerd!

Dankzij onze geavanceerde dynamische prijsmodule kunnen wij altijd de meest concurrerende prijzen garanderen. Hiermee verzekeren we niet alleen hoogwaardige inktcartridges die perfect compatibel zijn met jouw Epson printer, maar ook dat je nooit teveel betaalt.

Los of de gehele set verkrijgbaar

Of je nu op zoek bent naar afzonderlijke cartridges om aan jouw afdrukbehoeften te voldoen of je wilt een voorraad aanleggen voor onverwachte afdrukopdrachten, bij ons ben je aan het juiste adres! Ons assortiment bevat een uitgebreide selectie van hoogwaardige Epson cartridges, en we bieden zelfs de optie om een complete set cartridges in één keer aan te schaffen, en dat alles tegen de meest gunstige prijzen die je online zult vinden.

Of je nu sporadisch afdrukken maakt of regelmatig grote hoeveelheden documenten print, Winktel staat voor je klaar met de meest voordelige Epson cartridges op de markt. We nodigen je van harte uit om ons uitgebreide assortiment te verkennen en vandaag nog te besparen.

Welke cartridge is geschikt voor jouw Epson printer?

Ontdek hoe gemakkelijk het is om de ideale inktcartridges voor jouw Epson printer te vinden met behulp van onze handige cartridgekiezer! We hebben deze handige tool op bijna elke pagina van onze website geplaatst om je bij elke stap te begeleiden.

Hier is een korte uitleg over hoe het werkt:

 1. Ga naar de cartridgekiezer: Je vindt deze gebruiksvriendelijke tool in de linkerbovenhoek van de pagina. Als je onze website op een kleiner scherm bekijkt, zoals op je smartphone, hoef je alleen maar een klein stukje naar beneden te scrollen of je kunt hier klikken om er direct naartoe te gaan.
 2. Selecteer het merk van je printer: Klik op het dropdown-menu waar je het merk van je printer kunt kiezen. Zoek en selecteer ‘Epson’ in de lijst met beschikbare merken.
 3. Kies het model van je printer: Nadat je het merk hebt gekozen, ga je verder naar het onderste dropdown-menu waar je het specifieke model van je Epson printer kunt selecteren. Blader door de lijst en kies het exacte model dat overeenkomt met jouw printer.
 4. Klik op ‘Bekijk resultaten’: Zodra je het merk en model van je printer hebt aangegeven, hoef je alleen nog maar op de knop ‘Bekijk resultaten’ te klikken. Hiermee word je direct doorgestuurd naar ons volledige aanbod inktcartridges die perfect compatibel zijn met jouw specifieke Epson printermodel.

Met onze cartridgekiezer is het vinden van de juiste inktcartridges voor jouw Epson printer nog nooit zo eenvoudig geweest. We staan altijd klaar om je te ondersteunen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je assistentie nodig hebt.